Кошницата е празна!

Лоялни клиенти

Онлайн магазин Ivon.BG винаги се старае да удовлетвори модните желания на своите клиенти като им предоставя актуални предизвикателства. Ние знаем, че изгодните оферти, които се стремим да Ви предлагаме, не са достатъчни.
 
Ето защо, освен че, предоставяме ексклузивни предложения на атрактивни цени, Ние сме подготвили за Вас още изненади. Нашата провокация към Вас е невроятната отстъпка от 5 % до 20 % за всички наши лоялни клиенти. Тя ще Ви позволи да се възползвате от всички наши изкушаващи продукти на изгодни цени, които само ние можем да Ви предложим.
 
 
Лоялен клиент ( 5 % , 10 % , 20 % )
 
✓ Програма ''Лоялен клиент'' участва всеки регистриран клиент в онлайн магазин Ivon.Bg
 
✓ Програмата ''Лоялен клиент'' започва да работи за Вас още от първата направена от Вас поръчка.
 
✓ За целта е нужно да се регистрирате в онлайн магазин Ivon.Bg и винаги, когато искате да поръчате продукт/-и от нас, трябва да правите поръчка чрез Вашата регистрация (Профил)
 
✓ Всяка стойност от направените поръчки ще се натрупва като баланс във Вашият профил и по всяко време Вие ще може да проверявате текущия си VIP статус на ''Лоялен клиент''
 
VIP нивата са както следва : 
  
Сребро - Обща стойност на поръчките над 300 лв - 5% отстъпка
Злато - Обща стойност на поръчките над 600 лв - 10% отстъпка
Диамант - Обща стойност на поръчките над 1000 лв - 20% отстъпка
 
Отстъпката ще бъде видима, когато влезете в определен продукт. (Отстъпката няма да бъде видима в разделите ''Категория'')
* Отстъпката не важи за намалени продукти!
* Отстъпката се генерира от цената на продукта без ДДС
 
 
Възползвайте се от атрактивното ни предложение и пестете, докато пазарувате любимите си модели луксозно бельо, дрехи и обувки!
 

 

TOP BRANDS

100% ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКТИ

Онлайн магазин Ivon.Bg™ е създаден през 2012 г.от фирма ''Клотинг Брандед'' ООД. През години непрекъснато разширяваме продуктовата гама с разнообразни модни предложения и луксозно дамско бельо. Нашата гама включва над 8000 продукта!

Предлаганите от Ivon.Bg™ продукти са от най-високо качество на производители от Полша, Германия, Франция и САЩ. Ние, като представители на тези брандове, можем да гарантираме за продуктите поместени в нашия каталог, че са в безупречно качество, изработени с висококачествени материи и опаковани в луксозни кутии.

Плащане

×

Плащане

Наложен платеж / PayPal

Ivon.Bg™ предлага на своите клиенти да платят с най-предпочитания метод за плащане в България - ''Наложен платеж'' и най-сигурният начин за плащане в световен мащаб - PayPal.

Преди да заплатите съдържанието на пратката, имате право на ''Преглед и тест'' в рамките на 15 минути.

За ''Връщане и Подмяна'', моля посетете този линк.

Доставки

×

Доставки

Връщане / Подмяна

- Доставки на поръчките от онлайн магазин Ivon.Bg™ се извършват с:

✔ ''Еконт Експрес'' за доставки на територията на България

✔ ''GLS'' и ''Български пощи'' за доставки на територията на ЕС

✔ ''Български пощи'' за доставки на територията на целия свят

За повече информация - ''Доставки''

- Връщане и Подмяна на продукти

Съгласно чл. 55, ал. 1 от ''Закон за защита на потребителите'' (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на 14 дни от датата на получаване на стоката. 

✔ Преглед и тест в рамките на 15 мин.

✔ Опция да откажете цялата пратка или част от пратката (ако съдържанието е повече от един продукт) без да посочвате причина за това.

За повече информация - ''Рекламации''

100 % Сигурност

×

100 % Сигурност

Защита на Вашите данни

Фирма “Клотинг Брандед” ООД, съдържател на онлайн магазин Ivon.Bg™, е вписана в ''Комисия за защита на личните данни'' като администратор на личните данни с идент. номер 328456. (проверка, чрез БУЛСТАТ - 201294674). “Клотинг Брандед” ООД гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от Потребителите посредством попълнени заявки за регистрация.

Онлайн магазин Ivon.Bg™ използва 256-битов SSL (Secure Sockets Layer) сертификат за защита на Вашите данни. За повече информация, посетите този линк.

×
×
×
×